Datum: 8 december 2023
Tijd: 10:00 - 16:30
Locatie: Heeswijk Dinther

Babyreflexologie is een zachte stijl van reflexologie. Het is een leuke, natuurlijke manier om baby’s te behandelen en om de liefdevolle band te bevorderen. De magie van massage is welbekend. Massage verlaagt stress, zorgt voor een betere nachtrust, ontspant het lichaam en verbetert het lichaamsbewustzijn.

Je leert deze dag 3 verschillende massages:

*Slaap lekker en ontspanning

*Opname en verwerking van voeding (bv. bij darmkrampjes, reflux)

*Immuunsysteem verbeteren bij babykwaaltjes (verkoudheid, doorkomende tandjes etc. en ook voor/rondom plaatsing van vaccinaties)

Je leert technieken om klachten als obstipatie, reflux, krampjes, buikpijn en kinderziektes zoals oorpijn en pijn bij het krijgen van tandjes te verlichten, om het immuunsysteem te versterken en een gezond slaappatroon te bevorderen

Babyreflexologie helpt baby’s makkelijker te ontspannen, te kalmeren en het verbetert de gezondheid. Baby’s en jonge kinderen reageren ongelooflijk snel op reflexologie. Baby’s houden ervan dat hun voetjes aangeraakt worden, vandaar dat dit een heerlijke manier is om ze te kalmeren. Het geven van een voetreflexmassage aan baby’s kan al in vijf minuten en ouders kunnen het overal doen, thuis of onderweg. De technieken kun je een leven lang gebruiken, ook bij oudere kinderen en zelfs bij volwassenen.

Wat moet je deze dag meenemen

*Een babypop, ben je niet in het bezit van een babypop, laat het mij dan even weten, dan neem ik er een voor je mee.

*Warme sokken, sloffen

*Handdoek

*Zwart oogpotlood

*Kleurtjes (potloden, stiften)

*Notitieblok

*Eenpersoons hoeslaken

*Lunch

De cursus is inclusief reader en voetenkaartjes zodat je meteen aan de slag kunt. Je hebt geen ervaring nodig voor deze dag. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

Het wordt een dag met fijne massage technieken waarmee je ouders met baby’s nog beter kan ondersteunen. We oefenen de 3 massage op elkaar en/of op de babypop.

Datum en investering
Vrijdag 8 december 2023 ga ik deze scholing geven, de investering voor deze waardevolle dag is € 150,- euro. Leden van de VSD kunnen na het volgen van deze lesdag €15,-korting krijgen, mits ze daar dit verenigingsjaar nog geen gebruik van hebben gemaakt. Je bent vanaf 9.30 uur welkom, thee/ koffie/ water staat voor je klaar, de cursusdag start om 10.00 uur tot 16.30 uur. Na het volgen van deze studiedag kun je het geleerde zelf toepassen in de praktijk, er is geen verdere zelfstudie nodig.
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Locatie
Deze scholing wordt gegeven in Heeswijk Dinther.

Deelnemen
Aanmelden graag via deze link: Leonie Verhulst | Professionals  of stuur een berichtje naar mail@LeonieVerhulst.nl
Graag ontvang ik je naam voor op het certificaat, NAW gegevens voor op de factuur en VSD lidmaatschapsnummer.

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem gerust contact met mij op.

Lieve groet,
Leonie Verhulst
06-49391600
mail@LeonieVerhulst.nl
www.LeonieVerhulst.nl

Ben je VSD lid dan kun je € 15,– restitutie ontvangen. Zie hier hoe je dit moet aanvragen.