Lid worden

Voorwaarden lidmaatschap

Docent babymassage.

Wij willen zoveel mogelijk docenten babymassage bereiken zodat we vanuit die diversiteit kunnen werken aan professionalisering, groei en ontwikkeling van de Shantalamassage methode. 

  • Docenten opgeleid door één van de door de VSD geaccrediteerde opleidingen kunnen met hun certificaat lid worden. 
  • Docenten die niet opgeleid zijn bij één van de door de VSD geaccrediteerde opleidingen, dienen, om lid te kunnen worden van de VSD, de ‘workshop Shantala volwassenmassage speciaal voor Docenten babymassage’ te volgen.
    De workshop dient u het liefst zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 2 jaar na aanmelding, gevolgd te hebben om lid te kunnen blijven. Zie de agenda voor de eerstvolgende geplande workshop.

    Via het inschrijfformulier geeft u aan dat u bereid bent om de genoemde workshop te volgen. De kosten voor deze workshop zijn € 85,– en dit betaald u op het moment dat u de workshop volgt . 
    Op het moment dat uw lidmaatschap is bevestigd en u uw eerste contributie lidmaatschap hebt betaald, kunt u direct gebruikmaken van alle voordelen van het lidmaatschap.  

Shantala Speciale Zorg behandelaar en/of trainer.

Je hebt dan minimaal de basistraining gevolgd en afgrond met een certificaat.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap loopt jaarlijks van 1 september tot en met 31 augustus (het lidmaatschapsjaar) en kost € 55,00 per jaar bij gebruik van automatisch incasso.  In de maand september van elk jaar ontvangt u de factuur.
Bij gebruik van bankoverschrijving zijn wij genoodzaakt om € 20,00 administratiekosten te berekenen en daarmee wordt het lidmaatschap dan € 75,-.  Meld je je aan na 1 maart, dan is het lidmaatschap
€ 30,– bij gebruik van automatische incasso, voor de resterende 6 maanden.    

Aanmelden doet u via het inschrijfformulier .
Na ontvangst van uw inschrijving nemen we z.s.m. contact met u op.